Az alábbi oldalon összegyűjtöttük azokat a hasznos információkat amelyeket “jó tudni”, mielőtt ellátogatsz hozzánk.

Mennyire biztonságos a pálya?

A parkban öncsatolásos rendszer van, ami azt jelenti, hogy mindenki saját magának csatolja a karabinereket és biztosítja saját magát. Ha mindenki betartja az oktatáson elhangzottakat, a pálya teljes biztonsággal használható.

Az animátorok folyamatosan jelen vannak a pályákon, ügyelnek a biztonságra, de nem kísérik egyenként a vendégeket.  Első állomás minden esetben a gyakorlópálya, ahol mindenki megszerzi a szükséges információt és oktatást a biztonságos pályahasználathoz. A szülők, tanárok persze saját megnyugtatásuk érdekében „sétálhatnak” a pálya mellett, de az önállóság a gyerekek előnyére szolgál.

Az animátor hatáskörébe tartozik, hogy elégtelen pályahasználat esetén az adott vendéget a biztonság megőrzése érdekében lehívja a pályáról.

Milyen ruhát viselj?

Zárt cipő és kényelmes, sportos viselet, amely nem akadályoz a mászásban! (Papucs használata tilos!) Ékszert, telefont nem érdemes a pályára vinni!

Be kell-e jelentkezni előre?

Egyéni vendégeknek nem kell telefonon bejelentkezni. Csoportok esetén (15 fő felett) kérjük, mindenképpen jelezzék előre érkezésüket, (akár 1-2 héttel a tervezett időpont előtt), hogy az esetleges torlódást elkerüljük.

Az időjárás mennyire befolyásolja a pályahasználatot?

Ideális, ha nem esik az eső és nincs viharos erejű szél. Nagy erejű szél, vihar, eső esetén az akadályok használatára nincs lehetőség, erre az időre a pálya a vendégek testi épségének megőrzése érdekében zárva tart. Ezért javasoljuk, ha lóg az eső lába, fontold meg, hogy jegyet váltasz-e, mert a jegy árát ebben az esetben nem áll módunkban visszafizetni.

Felelősségvállalási nyilatkozat kötelező-e?

Mindenki számára kötelező a felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése, minden alkalommal.